Despre noi

Suntem o agenție de transport, ce ofera transport international persoane, cu peste 10 ani de experiență. Ne dorim să asigurăm clienților noștri servicii de calitate, o flota de mașini performante si destinații diverse și de interes.

Vrem sa devenim viitorul tău mijloc preferat de a călători. Avem în echipă șoferi profesioniști cu zeci de ani de experiență, care vor face din orice călătorie un drum relaxant.

Mijloacele noastre de transport sunt dotate conform standardelor europene, cu aer condiționat, încălzire și sisteme audio-video.

Toate serviciile de transport practicate, sunt insoțite de asigurare, atât pentru călători, cât și pentru bagajele acestora. Ne-am menținut și mărit continuu portofoliul de trasee și am îmbunătățit calitativ si cantitativ parcul auto.

 

Călătoriți sigur și rapid cu cei mai buni șoferi

Vă garantăm atât cel mai bun raport calitate-preț, precum și o călătorie rapidă. Șoferii noștri au milioane de kilometri experiență și conduc astfel încât dumneavoastră să călătoriți cât mai confortabil, dar și să ajungeți la timpul stabilit în locația dorită. La fiecare cursă alegem cele mai bune rute pentru a evita aglomerația sau ambuteiajele în trafic.

Răsplătim fidelitatea

Clienții fideli, ce trimit colete sau fac curse regulat împreună cu noi beneficiază de discount la călătorii.

Călătoriți direct de acasă la destinație

Vă preluam direct de unde vă este dumneavoastră mai comod, fără să trebuiască să faceți drumuri în plus.
Aceiași regulă se aplică și la destinație, nefiind nevoie decât să ne spuneți unde să vă lăsăm, iar noi vă vom transporta până în acel loc cu plăcere.